Дуа Липа с първа снимка на новото си гадже в Instagram

През 2024 г. Дуа Липа влезе в списъка на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света. Една от най-популярните певици, тя успява да превърне почти всяка своя песен в хит, а турнето й в Европа тепърва започва.
Едно от последните й участия е на закриващата вечер на фестивала в Гластънбъри на 28 юни. Именно по време на легендарния фест 28-годишната британка от албански произход беше забелязана отново с гаджето си от няколко месеца Калъм Търнър.
Липа и 34-годишният актьор от Masters of the Air са заедно от началото на 2024 г., но чак сега тя публикува снимки с него в официалния си профил в Instagram. Тя споделя 10 снимки от Гластънбъри със своите 88 милиона последователи.
Виждаме кадри от изпълнението й на сцената, както и как се забавлява с приятели, и своите брат и сестра Джин и Рина. Две от снимките са с Търнър – на едната той я е прегърнал през раменете, а на другата двамата лежат на тревата с питие в ръка.
Преди връзката си с актьора, Дуа Липа излизаше с режисьора Ромен Гаврас, както и с брата на Джиджи и Бела Хадид Ануар. Калъм Търнър пък имаше четиригодишна връзка с актрисата Ванеса Кърби.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всички знаем за Кая Гербер, но ето как изглежда и сина Синди Крауфорд

Синди Крауфорд може да има Instagram и да е активна там, но повечето от снимките й са свързани с професионалните й изяви в настоящето и миналото. Наистина са редки моментите, в които споделя снимки на децата и съпруга си, които също са публични личности. Рядко ставаме свидетели на по-лични моменти […]

Subscribe US Now