Вярва ли все още в любовта Шакира

Шакира и Жерар Пике започнаха да се срещат още през 2011 г. и въпреки че бяха заедно повече от цели 10 години, така и не се ожениха. Въпреки това те имат две деца – Милан (9 г.) и Саша (7 г.).
Във връзката на Шакира и Жерар Пике обаче не всичко е било перфектно, тъй като преди половин година стана ясно, че се разделят и имат сключено споразумение за попечителство. “Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме”, обявиха тогава те, припомнят от Us Magazine.
На фона на бурната раздяла, която последва след изневяра на Жерар Пике, Шакира запазва фокуса си към грижата за децата. “Беше трудно не само за мен, но и за децата ми”, сподели певицата пред Elle през септември 2022 г. Тя призна, че се е опитвала да скрие ситуацията пред децата си с идеята да ги защити. “Това е моята мисия номер едно в живота”, допълва Шакира.
Изглежда че сега, месеци след раздялата, тя продължава да гледа оптимистично на нещата и показва, че започва новата 2023-та година с положителна нагласа.
В Instagram Шакира написа послание, в което съвсем откровено споделя за изцелението след предателството. “Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме”, пише тя на испански.
“Пред лицето на презрението, продължавайте да цените себе си. Защото добрите хора са повече от лошите. Нашите сълзи не са загуба, те напояват почвата, където ще се роди бъдещето и ни правят по-човечни, така че когато сме с разбито сърце да можем да продължим да обичаме”, споделя още певицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Спипан: Ники Михайлов си го бара в такси, а после... СНИМКА 18+

Най-обсъжданата светска двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов посрещнаха новата 2023 година в Бали. Преди празничната вечер плеймейтката показа любимия си какви ги върши в такси, докато пътуват по улиците.  Не знаем какво е целяла Николета с тези шокиращи кадри, но един от фотосите е доста вулгарен. На него Ники Михайлов […]