Тото продължава да копае дъното! Това разкритие тотално ще го унищожи ВИДЕО

Йонислав Йотов – Тото продължава да копае дъното с всяка следваща крачка, с която се опитва да се оневини покрай скандала с Тити Папазов. Той пусна скандален клип от затвора, с който се опита дам се изкара жертва и неудобен за “демократичното общество”. 

Истината се оказа друга и за пореден път Тото бе спипан в нагла измама и си спечели още повече хейт. Въпросното видео се оказа копирано едно към едно от американски влогър. 
Напористият изпълнител явно доста подценява българския народ и феновете си, след като е преценил, че може да открадне клип на толкова важна социална тема и ще остане това в тайна, а той истински герой. 
Кражбата му веднага бе видяна и оповестена, а той се принуди да изтрие и този видеоклип от канала си, в който така или иначе има вече само един клип – този, в който се извинява за участието на Тити Папазов в подкаста му и историята, на която се хили като магаре. 

Новото видео показва как Йотов седи с оранжев гащеризон, напомнящ на американските затворнически униформи, в стая като килия. На вратата ѝ се появява надпис “Cancelled”, а оттам започва и “беседата” на Тото за това какво представлява културата на изключването на популярни личности заради техни неадекватни постъпки – и защо те трябва да бъдат приети обратно в обществото, щом като се извинят, както направи той.
Ето го видеото на американския влогър: 

Кражбата на Тото бе хванаха от влогъра Любомир Жечев, който го изобличи пред феновете му и тези, които все още вярват на лъжете и машинациите на Тото. 13-минутният клип на Йотов е почти дословно копие на американски видеоклип в YouTube от 2022 г., озаглавен “How Cancel Culture Destroyed an Entire Generation”.
Не просто темата е същата – структурата е същата, цели пасажи от текста на Тото са копирани дословно, както и някои части от видеопокритието. Разликата между българския и американския клип е в това, че Тото е главният герой в ролята си на “осъдения” – и взема наготово пледоария, базирана изцяло върху американския културен контекст./show.blitz.bg
 
Видеото на Тото: 

Източник: blitz.bg
Next Post

Сирачето, наричано „детето на дявола“, което стана световноизвестна балерина

Михаела ДеПринс е световноизвестна балерина, която е била част от трупата на Бостънския балет, като дори е участвала в музикални видеоклипове на Бионсе и Мадона. Тя става известна благодарение на собствената си упорита работа и подкрепата на двама истински любящи хора – нейните осиновители, които ѝ имат огромно доверие и я […]

Subscribe US Now