Цитиридис крие тежка лична драма! Оказа се, че баща му е…

Николаос Цитиридис крие тежка семейна драма. Оказа се, че той е отгледан само от майка си, баба си и дядо си и не познава родния си баща, който е грък. Към днешна дата няма никакви роднини, с които да поддържа връзка в Атина, където е роден.

“Баща ми няма този късмет, да има син като мен, но е успял да направи каквото трябва, за да мога да бъда тук и сега. Това е единствената му заслуга в моя живот. Може би заради това не чувствам липсата на бащинска, мъжка фигура в живота, защото майка ми е свършила цялата работа.
Като кажа на хората, че не познавам баща си, започват съжалителни възклицания. Защо, бе? Вижте колко съм добре, какво правя… Майка ми ми е дала абсолютно всичко, от което съм имал нужда”, признава Николаос, който живее в Атина до петгодишен, а след това се мести в София.
Цитиридис трепери! Ето коя красавица седна на стола му СНИМКИ

За да помага на майка си финансово, започва да работи от 16-годишен. Подхваща какво ли не – кърти плочки, разнася чували със строителни материали, само и само да изкара пари. Веднъж качва паркета до дома на жена и тя му плаща двойно, когато разбира, че иска да събере пари за море, пише “Галерия”.
Ексклузивно! Ето каква е съдбата на “Шоуто на Цитиридис”
Препитава се и като аниматор на деца. На 17 години започва да води предаване по онлайн радио Офнюз, което вече не съществува. По време на цялото си следване работи като репортер, но с месеци не му плащат. “До преди година и половина оцелявах на нудъли – онези полуготови китайски спагети. Тия полуфабрикати ми спасиха живота. Сега ям месо, салата, супа…”, шегува се водещият./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Надя Иванова се завръща в БНТ, става водеща на... СНИМКА

От 13 февруари, понеделник, сутрешното лайфстайл предаване “100% будни” на БНТ ще има нова водеща – актрисата Надя Иванова, която зрителите на обществената телевизия познават добре и от емблематичното светско шоу “Елит”. Всеки делничен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1 Надя Иванова и Стефан А. Щерев ще се грижат […]