Почина кралица Елизабет Втора

Бъкингамският дворец официално съобщи, че кралица Елизабет II e починала днес в двореца в Балморал в Шотландия на 96-годишна възраст.
Малко преди новината за смъртта й да бъде обявена, всичките й деца пристигнаха там.
Дъщеря й принцеса Ан беше там отрано през деня, по-късно пристигнаха принц Чарлз и съпругата му Камила, а привечер в любимата лятна резиденция на Елизабет идват и двамата й по-малки синове – принц Андрю и принц Едуард в автомобил, каран от принц Уилям.
“Кралицата почина този следобед в Балморал”, се казва в официалното изявление на Бъкингамския дворец, съобщават от ВВС. “Кралят и кралицата-консорт ще останат в Балморал тази вечер и ще се завърнат в Лондон утре”, гласи още изявлението.
Освен преките й потомци, в замъка край Абърдийн всеки момент се очаква да пристигне и принц Хари, който е в Европа заедно със съпругата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко деца е загубила Дженифър Лорънс

По-рано тази година Дженифър Лорънс стана майка за първи път след раждането на сина си Сай. Малко след това тя призна, че да говори за майчинството я плаши, но пък си сподели, че дори и не е очаквала да заобича толкова много бебето си. “Всички повтарят, че ще обичам бебето […]

Subscribe US Now