Шеф Андре Токев шашна принца на Камбоджа СНИМКИ

Андре Токев тези дни определено се чувства буквално по кралски, защото имаше възможността да приготви уникално седемстепенно авторско топ меню за принца на Камбоджа Нородом Ранарид и неговия екип.

Кулинарният гуру, който миналата година претърпя истински катарзис след престоя си в затвора, след като бе хванат миналата година да шофира пиян на Околовръстното в София, към днешна дата е като нов човек, а енергията му за творене на вкусна храна, е нестихваща.

Камбоджанският принц Нородом Ранарид пристигна у нас по покана на френския продуцент Гаел Санчес от киноцентър Бояна. Визитата на скъпия гост е в рамките на 2 дни, а благодарение на шеф Токев Негово Величество ще хапне доста добре и то най-различни специалитети. Много вип гости са присъствали на вечерята, включително и пиара на звездите Наско Лазаров.
Принцът е останал особено очарован от всички кулинарни изненади на Андре Токев, който не само, че е приготвил собственоръчно всички специалитети, но и лично е поднасял през цялото време деликатесите на скъпия си гост. За благодарност заради цялото внимание и преживяване, Нородом Ранарид е отправил покана към Андре Токев – да му гостува в Камбоджа, където да сътвори същия кулинарен шедьовър.
Там обаче, вечерята, която родният кулинарен гуру ще сътвори, ще бъде с благотворителна цел – в подкрепа на социално-слаби деца. Идеята е на камбоджанския принц, който се очаква отново да гостува в страната ни след такова пищно посрещане./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа взриви мрежата! Показа Кубрат и разобличи брутално новата му със скандален телефонен разговор ВИДЕО

Една седмица преди да му се роди втория син, Кубрат Пулев лично е честитил рождения ден на Андреа в столичен ресторант. Нещо повече! Двамата не просто са седели на една маса, но и май са се сближили отново, нищо че раздялата им бе шумна, скандална и все още широко коментирана. […]