Отложиха старта и на шоуто на Любо Нейков заради… СНИМКИ

Новото шоу на bTV “Дъ Шоуто” няма да започне на датата, на която първоначално бе обявен старта му – понеделник, 2 май, а промяната озадачи зрителите. Най-вероятната причина е рекордния рейтинг на юбилейния сезон на “Като две капки вода” по конкурентната Нова тв, който също се излъчва на 2-ри.

Освен на “Дъ Шоуто”, чиято премиера, в крайна сметка, ще е само с ден закъснение – на 3 май, от медията изместиха и още един проект – продължението на хитовия си сериал “Съни бийч”. В деня, в който стартират и двата проекта, по Нова тв върви “Един за друг”, който обаче има доста по-слаб рейтинг от “Капките”. 
Изненада! Любо Нейков сменя Цитиридис и го изпраща в… СНИМКА

Решението за отлагане на старта на “Съни бийч” 2 и “Дъ Шоуто” е било взето броени дни преди двата проекта да излязат на екран, като първоначално те е трябвало да запълнят времето на “Сървайвър” след финала на риалитито на 27 април.
4 телевизии се бият за Любо Нейков, заплатата му скочи до небесата
Така “Съни бийч” вече няма да върви в понеделник, а във вторник и сряда. Същото се отнася и за новия вариант на “Комиците” – “Дъ Шоуто”. А в праймтайма в понеделник остават два часа и половина турски сериал.
Засега от bTV не дават обяснение за причината за изненадваща промяна. Любопитна подробност е, че до момента рейтингите показват, че феновете на турските сериали са единствените лоялни към медията зрители в понеделник вечер, когато Нова тв излъчва “Капките”. Иначе, според официалните данни, на старта на шоуто интереса към двете телевизии е приблизително еднакъв, но впоследствие цифрите се променят в полза на Нова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Людмила от "Ергенът" се оказа доста гореща в мрежата СНИМКА 18+

В социалните мрежи потребители определиха Людмила от “Ергенът” като злобна и завистлива. Алекс Гърдева е на същото мнение, споделяйки, че според нея Люси става и ляга злобна. За изненада на мнозина обаче, в Инстаграм профила си участничката от романтичното риалити е коренно различна. Няма нищо общо с това екранно дразнещо присъствие. Преценете сами! […]