Голямата промяна на жената на Пиърс Броснан

Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в Холивуд по най-дълъг брак. Двамата са заедно от цели 23 години, а днес изглеждат влюбени като в първия ден. Разбира се, за тези две десетилетия двамата са минали през какви ли не житейски трудности, но са успели да се справят с тях като екип.
Кийли, съпругата на Пиърс Броснан, пленява феновете с последните си снимки и публични изяви, оставяйки ги крайно изумени. На 60 години голямата й трансформация предизвика вълна от коментари на възхищение от визията й.
На снимки от наградите Oscar Wilde в Санта Моника преди броени дни емблематичният бивш актьор от Джеймс Бонд, сега на 70 години, и съпругата му Кийли бяха истински елегантни в строги тоалети в черно, демонстрирайки техния безупречен стил.
Многобройните фенове не можаха да сдържат възхищението си от двойката и ги засипаха с комплименти. Заваляха коментари за това колко красиво остаряват и двамата: “Те остаряват естествено и изглеждат страхотно, браво на тях”, пише един, докато други изразиха обожанието за тяхната трайна любов, заявявайки: “Те изглеждат толкова добре заедно. Обичам факта, че са все така неразделни от толкова дълго време.”
Множество фенове обаче обърнаха внимание, че Кийли изглежда много отслабнала. Един фен пише: “Мислех, че има заболяване, при което не може да отслабне. Както и да е, изглеждат страхотно”, докато друг отбелязва: “Прекрасното ѝ лице изпъква още повече сега и се обзалагам, че се чувства много по-добре.”
Двойката, чиито пътища се пресичат през 1994 г. и сключва брак през 2001 г., може да се похвали с едно от най-уважаваните и трайни партньорства в Холивуд. Имат двама сина – Дилън и Парис. Кийли е известна преди с работата си като модел и актриса. От своя профил в социалните мрежи тя пламенно се застъпва за защита на околната среда и правата на животните.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Николета Лозанова открито за трудностите със забременяването

Преди малко повече от седмица стана ясно, че Николета Лозанова е станала майка за втори път. Тогава от профилите на футболния Левски стана ясно, че моделът и вратарят на отбора Николай Михайлов са станали родители на момиченце. И ако за Лозанова това е втора дъщеря, то за Михайлов е първо […]

Subscribe US Now