Звездните двойки, които не живеят заедно

Случва се постоянно – знаменитости се срещат известно време, обвързват се и заживяват заедно, както правят повечето двойки. Но всяко правило си има изключение.
Понякога партньорите избират да живеят отделно, като причините за това са много. При Том Брейди и Жизел Бюндхен, например, това е в резултат от брачни проблеми. Двамата се вричат в любов през 2009 г., радват се на две деца, и изглежда, че има перфектен живот и връзка – поне досега. На 15 септември източници на CNN, посочват, че двойката живее отделно на фона на слухове, че са изпаднали в труден момент в брака си. Преди това пък, в интервю за ELLE, Бюндхен говори открито за притесненията си относно решението на Брейди да се върне към футбола.
По-рано същата седмица Том сподели, че не е празнувал Коледа или Деня на благодарността от 23 години и постоянно пропуска рождени дни, сватби и погребения. “Мисля, че идва момент в живота, когато си казваш: “Знаеш ли какво? Наситих се и имам достатъчно, време е да продължа, да се фокусирам върху други части от живота”.
Том Брейди и Жизел Бюндхен не са единствените знаменитости, които не живеят под един покрив. Нека разберем кои са останалите звезди, според селекция на Star Insider.
Гуинет Полтроу и Брад Фалчък
Известно период от време, двамата прекарват по четири нощи в къщата на Полтроу, като следващите три Фалчък се връща в неговия дом, където е с децата си. Въпреки това, в интервю през 2019 г., Гуинет заявява, че ще заживеят заедно.
Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Звездата от “Сексът и градът” и нейният съпруг са женени от 1997 г., така че може би има някаква сериозна причина да живеят под различни покриви. Съобщава се, че двойката е купила съседни къщи и въпреки че имотите са свързани, всеки от тях обитава собствено жилищно пространство.
Дейвид и Виктория Бекъм
За футболната звезда и Posh Spice семейството е най-важното. И може би затова намериха начин да останат заедно, въпреки че често им се случа да пътуват сами между САЩ и Обединеното кралство. Твърди се, че живеят в отделни крила на имението си в Оксфордшир във Великобритания.
Джулия Робъртс и Даниел Модър
Носителката на Оскар и операторът сключват брак през 2002 г. Двамата са намерили начин да спазват здравословна дистанция, когато е необходимо. Съобщава се, че Робъртс е построила на съпруга си “барака за сърф” за милиони от другата страна на улицата от дома им в Малибу.
Доналд и Мелания Тръмп
Източници разкриват, че Доналд и Мелания Тръмп са спали в отделни спални, докато са били в Белия дом. Както и че двамата пренощуват в различни хотелски стаи, когато пътуват.
Ашли Греъм и Джъстин Ървин
През 2016 г. моделът живее в Ню Йорк, докато Ервин е в Лос Анджелис. Греъм споделя недосегаемото правило, което са спазвали: “Не оставаме повече от две седмици, без да се видим”.
Джейми Чънг и Брайън Грийнбърг
Джейми Чънг и Брайън Грийнбърг може и да са женени, но е било необходимо да живеят разделени заради работата. Чунг прекара шест месеца в Атланта, докато Грийнбърг беше в Ню Йорк. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е Белия червей от "Домът на дракона"

Само един ден ни дели (и някакви си часове) до пускането на пети епизод на “Домът на дракона” (House of the Dragon). И търпение не ни остана, защото ситуацията и отношенията между героите започват все повече да се завързват. Има много въпроси, на които чакаме отговори, но не храним и празните […]

Subscribe US Now