Когато дъщерята на Мадона не оставя много на въображението

Стане ли дума за Лурдес Леон, веднага се сещаме за старата поговорка, че крушата не пада по-далече от дървото.
Още не са утихнали страстите покрай последната скандална фотосесия на Мадона в Instagram, а ето че дъщеря ѝ прикова вниманието с провокавината си визия на червения килим. 
26-годишната Лурдес Леон привлече погледите на откриването на изложбата Mugler Couturissime в Ню Йорк преди броени дни. Дъщерята на Мадона носеше секси черен прозрачен костюм без ръкави с ниско деколте, докато позираше със самочувствие на събитието, което се проведе в Бруклинския музей.
Тя беше пуснала дългата си коса свободно, която беше разделила на път по средата. Прозрачния тоалет Лурдес беше съчетала с черни токчета с каишки.
Не може да се отрече, че избора ѝ на облекло много наподобява стила на дизайнера Тиери Мюглер, който почина през януари. 
Преди няколко месеца Лурдес отново накара всички да говорят за нея с пускането на дебютния ѝ музикален видеоклип към песента “Lock & Key”. Тя издаде парчето под сценичното име Lolahol, а в клипа отново блесна с провокативна визия. Дъщерята на Мадона носеше рибарска мрежа и горнище, направено от изхвърлени парчета въже, парадирайки с творческата страна за проекта.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата жена на Джизъса пръсна 20 000 бона за зъби СНИМКА

Новата жена на Джизъса – Полина пръсна 20 000 бона за нови зъби и така вече не само ексфутболистът ще плаши със снежната белота на усмивката си. Брюнетката, по която Благой Георгиев хлътна като тийнейджър и бързо бързо я направи своя жена, очевидно иска бързо да заприлича на всичките му бивши […]