Влади Въргала разтърси с признание: Две години след смъртта си, ти беше до нас…

Влади Въргала не забравя един от най-добрите си приятели, когото приживе наричаше и свой брат – търновският бизнесмен Петър Петров, чието зрелищно убийство през 2018 г. шокира България. И макар него вече да го няма на този свят, отново помага, а това, което актьорът и режисьор споделя като потвърждение, просълзи мнозина в социалните мрежи.

“Петьо, минаха вече 5 човешки години от мига, в който някой (неизвестен извършител), чрез коварство, по най-подлия начин, от засада, стреля в теб и прекъсна живота ти. Минаха пет, ще минат десет години, после двайсет, петдесет и т.н…. Времето няма да спре.
Въргала е съкрушен от мъка, отиде си… СНИМКИ
Ще се родят следващите поколения, на които името Петър Христов няма да говори нищо, (най-много да го споменават, ако кръстят улица на твое име, но и за това е необходимо да има някой като теб – да организира другите, защото едва ли тези от които зависи ще се сетят, че е имало един който е направил много за другите, но това за тебе никога не е било от значение), и това е нормалният ход на живота.
Майката на Влади Въргала го остави без думи с това изпълнение СНИМКИ
Раждаме се и умираме. Но когато те убият…?! Това не е нормално! Премахват те, обратно на природния закон. Но какво могат да унищожат? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е КОГАТО УБИЯТ НЯКОЙ, ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ЗАЛИЧАТ ЧОВЕКА…?/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето как изненадаха Тони Димитрова за юбилея СНИМКИ

Днес Тони Димитрова празнува юбилей! Обичаната бургаска певица навършва 60 години, а за да я изненадат с поздрави много нейни приятели и колеги публикуваха колоритни снимки в мрежата. В момента изпълнителката е в трескава подготовка за предстояща театрална премиера в Бургаския драматичен театър на 19 януари и ще се отдаде […]