Излезе истината за простреляната Цеци Красимирова ВИДЕО

Тези дни гръмна страховитата новина, че Цеци Красимирова се е простреляла в стрелбището. Заради миг невнимание и вероятно неправилно боравене с оръжие Красимирова произвежда изстрел и куршумът се забива в горната част на ходилото ѝ.

Наш репортер направи неуспешен опит да се свърже с пострадалата, но пък от близък до миската научихме какво наистина се е случило на стрелбището и как се чувства Цеци Красимирова. 
Оказа се, че слуховете за прострелване са силно преувеличени. Огнестрелното оръжие на Цеци се е закачило за колата и тя е стреляла в грешна посока. До инцидент не се е стигнало, макар да е имало всички предпоставки. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Ceci Krasimirova (@krasimirovaceci)

“Няма как да е простреляна, нали трябваше да е в болницата в такъв случай. Не е станало кой знае какво, просто очевидец на случката е решил да се разприказва пред медиите, преувеличил нещата, а някои журналисти са предобрили манджата с още допълнения”, казва близък до Красимирова.
От думите му става ясно, че все пак Цеци е претърпяла някакъв инцидент, но вероятно става въпрос за леко одраскване или нещо подобно. Със сигурност не е простреляна, както се твърди от два дни насам.
Междувременно миската качи няколко клипчета, в които показва уменията си в стрелбата. Тя е еднакво добра и с пушка, и с пистолет./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дийп Зоун продават колата си за 8 бона СНИМКА

Диджей Диан Соло, фронтменът на „Дийп Зоун Проджект“, продава колата, с която бандата пътува по участия през последните години. Мощното возило от 2003 г. е специално изпълнение, а цената, която искат за него, е 8000 лв.  „Тъй като автомобилът е музикален, стереосистемата е безкомпромисна, с вграден CD changer. Вярваме, че […]