Звездите с татуировки, вдъхновени от Дисни

Навън е жега и дрехите оскъдни. Разкриват и части от тялото, които привличат погледите. Не, не става въпрос (само) за изваяни плочки или стегнато дупе, а за интересните татуировки. Същите, по които не само обикновените хора, но и много световноизвестни личности са луди.
И докато някои се шарят безразборно, други се “разписват” със символична картинка или надпис, трети решават да си направят любим анимационен герой. Като закачка или просто защото са фенове на Disney.
Шията и китките са само две от местата, където откриваме татуировки, вдъхновени от Мики Маус, “Красавицата и звяра”, “Аладин” и др. Но рисунките по тялото са начин не само да се върнем обратно в детството, но и да разберем кои са любимите анимации на звездите.
Пийт Дейвидсън 
Половинката на Ким Кардашиян има една татуировка на Мечо Пух на корема си и една на Аладин под ключицата си.
Джо Джонас и Софи Търнър
Двамата влюбени са увековечили романса си с надпис “To Infinity” (в превод “Към безкрайността”) на китките си, пише Insider.
Джанет Джексън
Певицата е изразила чувството си за хумор, както самата тя казва, с татуировка на Мики и Мини Маус под кръста си.
Джени Фарли
Риалити звездата е изрисувала лявата си ръка с образи на цели седем Disney герои – Бел и Звяра, Пепеляшка, Ариел и Ерик, Аврора и нейният принц.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Милионите, които Джони Деп спечели за часове

За разлика от Амбър Хърт, нещата за Джони Деп се развиват все по-добре. След като спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга изглежда, че животът му става все по-вълнуващ и цветен. Цветно е и най-новото събитие около него. Само за часове актьорът от “Карибски пирати” успя да продаде колекцията си от […]