Защо Амбър Хърд ходи с помощта на патерица

Амбър Хърд вече от година загърби живота в Холивуд и реши да смени тотално обстановката. За нов дом тя избра Мадрид, Испания.
Но това не означава, че трудните моменти и проблемите за актрисата са приключили. Преди няколко дни тя бе заснета по улиците на Мадрид с патерица в ръка.
От Page Six разбираме, че Хърд е наранила бедрото си в началото на миналия месец, докато се е подготвяла за маратона в Ню Йорк, който трябва да се проведе в началото на месец ноември.
Към момента не е ясно как точно е пострадала актрисата, но се смята, че става дума за падане. На папарашките снимки се вижда как тя се придвижва с помощта на патерица в дясната си ръка, докато е на вън заедно с дъщеря си, сестра си и двете ѝ деца.
Въпреки затрудненията в придвижването Амбър Хърд изглежда усмихната и щастлива, като дори е помагала на дъщеря си в игрите. Засега не е ясно дали все пак актриста ще бъде в състояние да вземе участие в маратона.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Даниел Дей-Люис е неузнаваем на червения килим

Откакто обяви, че приключва с актьорската професия, преди близо шест години, Даниъл Дей-Люис рядко се появява на публични места. И ако бъде видян някъде, то е по време на някоя случайна разходка из улиците на Ню Йорк, където в момента живее заедно със семейството си. На една от последните снимки, […]