Една щастлива новина за почитателите на “Закон и ред”

Любимата на мнозина криминална поредица “Закон и ред” започва своя 25-ия сезон. Но още по-хубавата новина за почитателите е, че в него се завъща и една от емблематичните му героини.
43-годишната актриса Кели Гидиш ще влезе отново в ролята на Аманда Ролинс в премиерата на предстоящия сезон, който ще започне да се излъчва през януари, съобщава TV Line.
Маришка Харгитай, която участва в хитовата драма още от нейното първо излъчване през 1990 г., се включи в социалните мрежи преди седмица, за да съобщи завръщането на Гидиш. Тя публикува кратко видео, в което двете актриси танцуват под звуците на любима песен.
Гидиш напусна шоуто през миналата, 2022 година.
А за първи път се появява в сериала като гост звезда и напълно различен персонаж в осми сезон през 2007 г. Няколко години по-късно тя представя героинята си Ролинс, която се превърна в редовен участник в “Закон и ред” от сезон 13.
Когато миналата година Гидиш се отказа от участието си в сериала, тя сподели: “Да играя Ролинс беше една от най-големите радости и привилегии в живота ми. Бях щастлива да бъда част от семейството на това невероятно шоу през последните 12 години.”
По-късно източници уточниха, че решението за напускането на сериала не е лично на Гидиш, а е взето от продуцентите, с цел да се запази интересът към шоуто, уточняват от The New York Daily News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пияният Георги Христов тормози Цитиридис по телефона, ето какво иска от него

След като приключи с шоуто си по bTV, Николаос Цитирлидис реши да развърже езика си и да разкрие жестока и крайно унизителна тайна за една от големите ни естрадни легенди.  В подкаст в ютуб той разкри, че е тормозен по телефона от певеца Георги Христов. Винаги, когато си пийнел повечно, […]

Subscribe US Now