Пияният Георги Христов тормози Цитиридис по телефона, ето какво иска от него

След като приключи с шоуто си по bTV, Николаос Цитирлидис реши да развърже езика си и да разкрие жестока и крайно унизителна тайна за една от големите ни естрадни легенди. 

В подкаст в ютуб той разкри, че е тормозен по телефона от певеца Георги Христов. Винаги, когато си пийнел повечно, звънял на култовия водещ. 
„Като се напие и ми се обажда, пише някакви много гадни неща за хора от екипа…“, разказа Николаос, като първоначално не искаше да признае за кое естрадно величие става дума.

Водещият е посрещал Георги Христов в студиото на вече спряното си шоу и явно тормозът е тръгнал от този момент. Николаос обаче говореше повече със съжаление, отколкото с гняв за телефонния тормоз от певеца.
И други хора от шоубизнеса са споделяли, че Георги Христов прекалява с алкохола и точно в този моменти обича да звъни по телефона и да се кара с тях. Не веднъж сме виждали и негови постове във Фейсбук, които е писал на пияно, и на сутринта бърза да ги премахне./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Сергей отпадна от "Фермата", ето кой отива на финал СНИМКА

Един силен участник отпадна от “Фермата” и се сбогува с мечтата си да вдигне над главата си чека от 100 000 лева. Петима амбициозни играчи пък успяха да се доберат до финала на 8 декември, когато най-накрая ще стане ясен големият победител в риалитито. Дизайнерът Сергей беше изгонен на метри от […]

Subscribe US Now