Сергей отпадна от “Фермата”, ето кой отива на финал СНИМКА

Един силен участник отпадна от “Фермата” и се сбогува с мечтата си да вдигне над главата си чека от 100 000 лева. Петима амбициозни играчи пък успяха да се доберат до финала на 8 декември, когато най-накрая ще стане ясен големият победител в риалитито.

Дизайнерът Сергей беше изгонен на метри от развръзката след изтощителна битка между “Елбетица” и “Канатица”, в която червените паднаха и бяха принудени да се разделят с един от своите.
Желязната вдовица Лили напусна “Фермата” на косъм от финала и…
“Аз моите награди и битки съм си ги взел в живота. Надявам се в предаването да съм бил добър пример”, каза той, след като съотборниците му гласуваха срещу него.

В следващите дни останалите трима участници от “Канатица” ще трябва да се „самоизядат“ помежду си. Сблъсъците ще бъдат тежки, защото ще бъдат не просто между конкуренти, а между хора, които се превърнаха в приятели.
Изненада: Върнаха влюбените Петър и Моника във “Фермата” и…
Утре на дуел излизат земеделецът Кенан и учителката Теди. Един от тях ще бъде елиминиран, а победителят ще се изправи срещу футболиста Коко. Резултатът от сблъсъка ще определи финалиста на “Канатица”.
“Предстоят ни братоубийствени битки, но ги приемаме философски”, коментира спортистът.
“Елбетица”, които спечелиха последния отборен отдел, пък директно се изстреляха в “комплект” на финала. Балерината Мартина, продавачката на цветя Еми, студентката по право Линда, сервитьорът Андрей и земеделецът Георги се разплакаха от радост и се прегърнаха след като стана ясно, че след три месеца битки и тежък селски труд са стигнали заветната цел./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли е краят за Никълъс Кейдж

Неочаквани новини дойдоха съвсем наскоро от света на киното и по-конкретно за една от големите звезди на Холивуд. В скорошно интервю за Vanity Fair Никълъс Кейдж намекна, че му остават само три или четири филма, преди да се оттегли от актьорската си кариера и да се съсредоточи върху други проекти. […]

Subscribe US Now