Стефан Илчев обърна плочата, в мрежата го съсипаха

Стефан Илчев претърпя неочакван обрат, който със сигурност не му харесва, но и вероятно не е имал възможност да прави кой знае какъв избор. Певецът се връща отново в родната България, след като опит късмета си в чужбина.

Зад граница обаче, май сметките му не са излезли и се налага да се върне обратно към родната действителност, към която, както стана ясно от негови думи преди, не таи кой знае колко радостни чувства.
Няма да повярвате като какъв работи Стефан Илчев в Италия

“Предстоят моите първи самостоятелни концерти в България. Това е нещо изключително важно за мен. Една огромна крачка, която отдавна мисля, че трябваше да направя”, обяви наскоро Илчев в телевизионен ефир. Но само година по-рано имитаторът на Лили Иванова изрази неудовлетворението си от това, което му се е случило в професионален план в родината. Беше обявил дори, че българите така и не са оценили огромния му талант.
Илчев беше обиден и на медиите, защото някъде го били определили като “млад певец”, въпреки че вече е прехвърлил 40-те.
Стефан Илчев с разтърсващ коментар за Зуека СНИМКА
“Не искам да пробивам на място, на което не съм желан. Правил съм достатъчно опити извън родината. Искам да правя музиката си и тя да достига до голяма публика, без да си плащам за това, както се случва в момента. Не искам да съм просто поредния артист в България, който става и си заминава. Но чашата отдавна е преляла…”, заяви тогава изпълнителят, но към днешна дата явно е променил рязко позицията си.
“Като не ти провървя в чужбината, сега изведнъж кривото стана право у нас. Аман от фурнаджийски лопати!”, гласи един от многото коментари в мрежата по негов адрес./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Верни ли са слуховете за "смъртта" на Land Rover

Преди няколко дни Jaguar Land Rover, позната вече като JLR, обяви своите планове за бъдещето, които обаче предизвикаха леки обърквания. В официално съобщение от компанията заявиха, че следващата стъпка в плана им за промяна към електрификация включва няколко аспекта. Единият е, че заводът им в Мърсисайд, Великобритания, ще бъде напълно преобразен и […]

Subscribe US Now