Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън бяха двойка за около девет месеца, но през август се разделиха. Наскоро се заговори, че той сега се среща с Емили Ратайковски, докато Ким Кардашиян пък изглежда, че засега не е отново обвързана.
Самата Ким явно не страда от този факт и дори напротив – изобщо не се притеснява от това, че бившият ѝ вече е продължил напред.
Според източник тя сега се опитва да се съсредоточи върху себе си и щастието на децата си. “Ким продължава да дава всичко от себе си, когато става дума за съвместното ѝ родителство с Кание”, допълва източникът и обяснява още, че тя сега разчита повече от всякога на своя регламентиран и балансиран работен график, диета и фитнес режим.
Това, което изглежда, че най-много крепи Ким Кардашиян, е семейството ѝ – тя просто обича да се занимава с всичко, свързано с него и в резултат на това “децата ѝ се справят супер добре и се чувстват обгрижени”, пише Entertainment Tonight.
Явно Ким наистина леко е приела раздялата си с Пийт Дейвидсън и сега изобщо не ревнува от Емили Ратайковски.
Пийт и Емили бяха забелязани за първи път миналата седмица, когато се появиха подозренията, че се срещат. Те всъщност се познават от известно време, тъй като имат общи приятели и се движат в един кръг. Според друг източник те винаги са си прекарвали добре заедно и са се харесвали. Очевидно все повече обаче флиртуват помежду си. А докъде ще доведат закачките им, остава единствено времето да покаже.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нора Шопова ражда до дни! Призна си, че на няколко пъти е...

Един от най-успешните родни модели Нора Шопова е в очакване на най-щастливото събитие в живота си – става майка до дни. Самата тя признава, че в момента изпитва едновременно притеснение и вдъхновение. “Няколко дни вече имах признаци на раждане. Чакам всеки момент чудото да се случи”, споделя пред „Телеграф“ Шопова. Първото дете на […]