Нора Шопова ражда до дни! Призна си, че на няколко пъти е…

Един от най-успешните родни модели Нора Шопова е в очакване на най-щастливото събитие в живота си – става майка до дни.

Самата тя признава, че в момента изпитва едновременно притеснение и вдъхновение.

“Няколко дни вече имах признаци на раждане. Чакам всеки момент чудото да се случи”, споделя пред „Телеграф“ Шопова. Първото дете на красавицата ще бъде момче.

“В началото си мислех, че ще имам момиче, никога не съм си представяла, че ще бъда мъжка майка, и имах измислено име за момиченце, но след известно колебание избрахме мъжко име”. Иска да го запази като изненада, най-вече за близките си. Бебето на Нора ще бъде зодия Стрелец.

На върха на кариерата си като модел и телевизионен водещ Нора избра семейството пред това да гради кариера.

По време на бременността си Шопова качила 17 кг и въпреки че професията й е свързана с външния и вид, няма притеснения по отношение на теглото си.

“Не ме е страх да не разваля фигурата си. Семейството е на първо място и когато правя нещо с такава висша цел, аз-ът остава назад. Познавам тялото си добре, знам как да се върна в перфектна форма”.  Красавицата се надява да не стане обсебен от детето си родител. Надява се да създаде режим, да подреди правилно приоритетите и най-вече да опази любовта в семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

След опитите за самоубийство: Емили Тротинетката стряска всички от Аспаруховия мост във Варна

Преди по-малко от месец Емили Йорданова, която стана по-известна като Емили Тротинетката, призна, че е правила няколко опита за самоубийство, след като група хейтъри са я нападнали вербално в Плевен. Въпреки тревожното признание, интернет звездата се качила на влака към София и се прибрала жива и здрава при любимия Тихомир.  […]

Subscribe US Now