Първа СНИМКА на Карамански с децата на гаджето си, в мрежата ги попиляха!

Антоанет Пепе и Иво Крамански вече не крият любовта си, за която стана ясно още преди месеци. Дългогодишното им приятелство прераснало в любов, а днес изглежда, че двамата са готови и за нещо още по-сериозно.

Навръх Коледа влогърката, която преди това не сполучи в любовта и се раздели с бащите на децата си, и Карамански дадоха първото си интервю за Мон Дьо, където разкриха повече за връзката си.
Карамански-син в любовен триъгълник с инфлуенсър звезда СНИМКИ
В момента новата светска двойка живее заедно и отглеждат трите дечица, които Пепе има от предишните си връзки. А Нова година голямото семейство посрещна в тузарски хотел на Боровец, откъдето и инфлуенсърката качи първата семейна снимка, на която са тя, Иво и трите й деца.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Antoinette Pepe (@antoinettepepe)

“Happy New Year, amazing people. Наздраве за онзи “живия” живот, който “случваме”, а не чакаме пасивно да ни се случи. Нека през 2023 сме по-отворени към хората, които не са досущ като нас и вървят смело напред по своя собствен цветен път”, пише към фотото Пепе, но за нейна изненада негативните реакции не бяха рядкост в коментарите отдолу.
Иво Карамански-младши показа протезата на ръката и как живее след тежката катастрофа СНИМКА
“С цялото ми уважение, разбиране и приемане, че всеки търси собственото си щастие. Нека не създаваме усещането, че да си “активен” означава да сменяш човека до себе си през година”, пише й потребителка, чието мнение се оказа споделено от мнозина.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Antoinette Pepe (@antoinettepepe)

“Бъдете щастливи и бъдете с колкото мъже искате, но наистина, мислете добре преди да родите! Говорете много с момичетата си, когато пораснат, относно мъжете и връзките”, съветва я друга потребителка, а пък трета се е загрижила за психиката на децата на Пепе. “Бъдете щастливи! Но искрено ми е жал за децата. Мине се, не мине време и отново нов човек в живота им. Дано не им се отрази подсъзнателно на крехката психика”. 
Някои потребители пък, директно се шегуват, че Пепе ще оправи демографската криза, гонейки Джизъса и Златка Райкова по рекорд за връзки и раждания./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Посягал ли е принц Уилям на брат си

Автобиографията на принц Хари трябва да излезе на 10 януари, но вече почти месец около нея се чуват всякакви противоречиви мнения. В трейлърите на единствените две интервюта, посветени на книгата, които ще бъдат излъчени на 8-и, принцът отново коментира огорчено семейството си. А сега вестник Guardian твърди, че се е […]