Условията на шведската принцеса Маделейне, за да се върне в родината си

Принцеса Маделейне от Швеция е една от любимите ни кралски особи. Не само защото се опита всячески да се отдели от трона, за да осигури на себе си и семейството си спокойствие и уединение. За целта се премести в САЩ през 2018 г., установявайки се в топлата Флорида.
Преди да замине за Щатите обаче тя преминава през още една страна, множество образователни специалности и един провален годеж. Наричат я Бижуто на Швеция, заради несравнимата ѝ красота и филантропската й работа. И то напълно основателно. Сега принцеса Маделейне е решила да се върне в родната си страна. За да го направи обаче, има няколко условия. 
Въпреки че окончателното преместване на шведската принцеса Маделейне (41 г.) и нейното семейство в Стокхолм ще трябва да изчака до 2024 г., тъй като не са имали достатъчно време да организират преместването си от Съединените щати, третата дъщеря на кралете Карлос Густаво и Силвия вече финализира някои от детайлите на този нов етап в родната си страна.
Както съобщава шведският информационен портал Svenska Dagbladet, един от моментите, които най-много тревожат по-малката сестра на принцеса Виктория, е образованието на трите й деца: Леонор, Николас и Адриен, съответно на девет, осем и пет години. Поради тази причина тя иска те да продължат обучението си в престижния център Carlssons, който тя самата е посещавала като дете.
Ако не може да се осъществи, тя и съпругът й Крис О’Нийл изглежда обмислят да запишат малките в държавното училище Campus Manilla в Стокхолм. Същото училище посещават и принцеса Естел (11 г.) – бъдещият наследник на трона, както и брат ѝ Оскар (7 г.), които със сигурност ще помогнат на братовчедите си Леонор, Никола и Адриен да се адаптират по-лесно към техните класове и рутина.
Що се отнася до жилищата, вестникът предполага, че принцеса Маделейне и семейството ѝ може да се установят в апартамент, който се намира в бившите конюшни на краля в Стокхолм, които през последните години са претърпели скъпи реформи и ремонти. Това е много очарователно място, което има пет стаи и което семейството е използвало преди по време на посещенията си в скандинавската страна.
Последното условие, което според вестника Маделейне поставя, е свързано със социалния живот, тъй като след повече от десетилетие на спокоен живот в Съединените щати принцесата иска да възобнови личните си ангажименти със семейството, приятелите и други любими хора. Трябва да се отбележи, че тази гъвкавост е възможна благодарение на решението на монарха да премахне от децата си Маделейне и Карлос Фелипе отношението, което предполага да имат към тях като кралски височества. Отстъпка, която им позволява да бъдат по-далеч от протоколите, установени от короната.
Въпреки факта, че те все още не са се установили за постоянно в Швеция, Маделейне и семейството ѝ прекарват лятната си ваканция там и заедно с останалата част от кралското семейство се наслаждават на различни празненства, като страхотния концерт, който се състоя в двореца “Сулиден” по повод на 46-ия рожден ден на принцеса Виктория.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Служител на Заки от „Авеню“ е изнудвал продавачи на ментета в Слънчев бряг

Служителят на фирмата „Арсис консултинг“ – 66-годишният Мален от София, е изнудвачът, който събирал „такса спокойствие“ от обекти в курортите на територията на община Несебър, пише Флагман.бг.  Фирмата е на Велизар Соколов, известен като Заки от дует „Авеню“. Компанията се занимава със защита на търговските марки. Вместо да изпълнява дейността […]

Subscribe US Now