Скандал в “Един за друг”: Ето коя двойка е бутана нечестно към финала

Една от двойките в “Един за друг” се ползва с особени привилегии от продукцията и бутането напред към финала вече дразни верните зрители на шоуто. Три пъти отменят елиминации, когато става ясно, че именно те ще трябва да се сбогуват с формата и надпреварата за голямата награда. 

Става въпрос за Николай и Петя, които са най-недолюбваните участници от останалите двойки. А готвачът се оказа стар познайник на Нова телевизия, тъй като е участвал и в друго тяхно риалити. 
Николай е добре познат на зрителите от втория сезон на “Hell’s kitchen”, но не успя да впечатли с кулинарните си способности и бързо бе прогонен от шеф Виктор Ангелов. Сега той получава втори шанс в риалити формат, но останалите двойки не харесват жена му Петя и само чакат повод да бъдат номинирани и да ги изхвърлят от “Вилата на любовта”. 

Три пъти Ники и Петя губят игрите и стават една от застрашените двойки за изгонване. Гласуването на останалите е ясно – те ще предпочетат всеки друг пред тях. Уви, точно в тези моменти водещият Емо Чолаков изненадващо обявява, че няма да има елиминации и всички двойки продължават напред. 
“Трети пореден път да пропускат елиминации точно, когато Петя и Ники са на телевизора…Миналата седмица изхвърлиха две двойки, а сега отново запазват една, нещо логика… “, забелязаха и фенове на риалити формата. 
“Аз ли нещо бъркам, може да съм пропуснала нещо, но май и друг път се е случвало точно, когато Петя и Ники са за изгонване и изведнъж видиш ли – “Тази седмица няма да има отпаднали”- е НЕ. Не е честно много видно ги бутате, знаем всички, че другите двойки не ги харесват заради Петя”, гласи друг коментар в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg