Суки Уотърхаус е бременна и секси

В края на миналата година стана ясно, че връзката между Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън става все по-сериозно. Първо бе обявено, че изпълнителката е бременна, а след това, че двамата са сгодени.
Към момента обаче нямаме кой знае какви подробности около тези радостни за двамата новини. Суки Уотърхаус обаче успя да накара всички не само да я гледат, но и да говорят за нея.
На церемонията по връчването на наградите Еми Уотърхаус мина по червения килим, облечена в дълга червена рокля на Valentino.
Това, което направи най-силно впечатление обаче не бе цветът на тоалета, а фактът, че е с гол гръб и като цяло доста изрязан в горната си част. С тази рокля обаче Суки Уотърхаус успя перфектно да подчертае бременното си коремче и да изглежда страшно секси.
Пред E! News половинката на Патинсън споделя, че дизайнерите на роклята е трябвало да я преправят, за да може коремчето ѝ да бъде вместено в нея. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мръсните (в буквален смисъл) тайни на Брад Пит

Оказва се, че Джейсън Пристли е бил съквартирант с Брад Пит и е готов да разкрие някой подробности от съвместното им съжителство. Като например фактът, че са се “състезавали” да видят кой може да издържи най-дълго без душ. По време на участието му в токшоуто Live With Kelly and Mark, […]

Subscribe US Now