Защо Дуейн Джонсън отказа да води наградите Еми 2022

По-рано през седмицата бяха обявени номинираните за наградите Еми 2022. И сега остава голямото чакане до церемонията по награждаването, за да разберем и големите победители.
Тя трябва да се състои на 12 септември, но интересното е, че до момента не е обявено кой ще бъде водещ. От източници на Entertainment Tonight става ясно, че намирането на водещ не е чак толкова лесно.
Твърди се, че Крис Рок е отказал тази възможност, защото е зает с подготовката за заснемането на комедийното си предаване, което трябва да се осъществи тази есен. Отново пред Entertainment Tonight Дуейн Джонсън разкрива, че и той е отказал да бъде водещ.
Но не защото не иска или има нещо против наградите Еми, а защото има други работни ангажименти, които ще му попречат. Скалата казва, че е поласкан от тази възможност, но просто няма как да бъде водещ тази година, защото по това време ще бъде зает.
Джонсън не пояснява кой филм точно ще му попречи, но пък ние предполагаме, че става дума за коледния филм Red One. Но е твърде възможно да е зает и с рекламирането на “Черния Адам”, който ще тръгне по кината през октомври. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Каква ще е Камила като кралица-консорт

Херцогинята на Корнуол ще навърши 75 години тази неделя и това е поводът да се радва на сериозно внимание от медиите, и обществеността. След като участва като гост-редактор в списание Country Life, сега тя дава интервю за друга медия. Камила разговаря с The Australian Women’s Weekly и дава доста подробности […]

Subscribe US Now