Каква ще е Камила като кралица-консорт

Херцогинята на Корнуол ще навърши 75 години тази неделя и това е поводът да се радва на сериозно внимание от медиите, и обществеността. След като участва като гост-редактор в списание Country Life, сега тя дава интервю за друга медия.
Камила разговаря с The Australian Women’s Weekly и дава доста подробности за това какво я очаква.
Един от основните въпроси е ролята й на кралица-консорт, когато съпругът й принц Чарлз стане крал. От People припомнят, че по-рано тази година кралица Елизабет изрази “искреното си желание” Камила да поеме тази роля.
“Научила съм, че мястото ти е на няколко крачки зад монарха. Там си като подкрепление”, коментира 74-годишната херцогиня пред списанието. И допълва, че е научила много от покойния си свекър принц Филип, който е изпълнявал ролята на принц-консорт.
За пореден път Камила говори и за любовта към внуците си от двете си деца от Андрю Паркър Боулс. “Момичетата вече са тийнейджърки, което ме притеснява. Бих искала да ги върна под похлупака и отново да са малки, защото бяха сладки и мили. Сега са готови на всичко, за да спорят с мен.”
Последното признание на Камила е съпруга й принц Чарлз. “Той е много добър танцьор и обича балета. Макар че не съм сигурна, че си се справил да танцува на палци”, шегува се херцогинята. И пояснява, че Чарлз й помага в писането на речи, когато й се налага да изнася такива.
“Много е добър, обожава това. Мисля, че защото е много добър актьор. Трябва да имаш опит с актьорството, за да се справяш с речите. А аз бях ужасна в театралните постановки в училище.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата и неочаквана новина на Цвети Пиронкова

Цвети Пиронкова успя да изненада всички свои фенове, като съвсем неочаквано разкри, че е станала майка за втори път. Щастливата новина обяви самата тя в профила си в Instagram.  “Добре дошъл, Виктор! През изминалата нощ, на бял свят се появи нашето второ момченце!  Чувстваме се добре, щастливи и благодарни”, написа […]

Subscribe US Now