Екзотичното секси бягство на Диляна Попова

Диляна Попова е едно от имената на известни личности от нас, на които се възхищаваме. Независимо дали става въпрос за киното, или за някоя фотосесия, тя винаги изглежда ослепително естествена, нежна и красива.
А една от причините да я следваме с интерес в социалните мрежи е, че не престава да пътува по света и у нас. Затова и ние не преставане неотлъчно “попиваме” всяка нейна емоция, благодарение на профила ѝ в Instagram.
Пак от него разбрахме, че Диляна Попова се е отправила на далечна и екзотична дестинация. За никого не е тайна, че Диляна Попова обича морето, затова и се опитва винаги, когато има малко свободно време, да го прекара на някой плаж.
Тъй като в България все още е доста рано за морски забавления, ни се струва, че актрисата пак е избрала друга своя любима дестинация, която посещава често – Малдивите.
И макар да не сме сигурни за избора на мястото, в едно нещо няма никакво съмнение и това е, че където и да отиде и каквото и да прави, Диляна Попова винаги излъчва такъв сексапил, че не можем да откъснем очи от нея.
И докато се любуваме на качените до момента кадри, очакваме с нетърпение нова доза снимки от страхотната ваканция на модела, за която искрено ѝ завиждаме.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нестандартният жест на крал Чарлз към поданиците му

Чарлз обеща, че ще бъде различен крал и явно има намерение да спази обещанието си. По-скромна церемония по коронацията, включване на хора от всякакви етноси, религии и произход, по-отворена монархия – Великобритания е в очакване на промяната. И тя започва месеци преди същинската коронация – специален нов сайт дава повече […]