Провокативният секси костюм, с който Кристина Агилера почете Шер

Вероятно голяма част от любителите на поп културата са сложили руси перуки и раирани бикини, за да се превъплътят в известната “Dirrty” на Кристина Агилера – по случай вечерта на Хелоуин.
Самата поп принцеса доказа, че също истински се вдъхновява от емблематичните жени в музиката. Затова за празничната вечер тя избра да бъде една от най-великите изпълнителки на всички времена: Шер.
Агилера сподели в профила си в Instagram няколко снимки и видеа, чрез които буквално разтърси мрежата. Защото бе успяла напълно се превъплъти в Шер – от главата до петите, както пише InStyle.
В едно от видата виждаме певицата застанала с гръб към камерата, а когато се обръща изумява с нестандартния черен костюм, обсипан с вериги, капси, съчетан с гигантски колан и мрежест чорапогащник. Кристина е добавила сребърни обеци, лачени обувки с висок ток и, разбира се, изрязано кожено яке. Целият секси ансамбъл, вдъхновен от Шер, е завършен с буйна тъмнокафява перука и сив опушен грим.
Освен че се преобразява в Шер физически, Кристина решава да приеме и нейната персона в клипа, като пресъздава сцена от филма “Бурлеска” от 2010 г., в който двете изпълнителки си партнират. “Tess & Ali 4EVER” – пише Агилера към публикацията, визирайки двете главни героини във филма.
А впоследствие добавя, че в любимия ѝ ден от годината е редно да “върне времето назад” и да отдаде нужната почит на Шер.
“Посланието на Шер чрез нейната музика и стил остави трайна следа в света и до ден днешен не мога да повярвам, че имах възможността да работя с такава легенда. Никой никога не би могъл да влезе в нейните обувките, защото тя е велика и могъща. Любовта и уважението, които изпитвам към нея, са безкрайни”, споделя още Кристина Агилера.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ромина Тасевска: Наскоро се опитах да бъда сводница БЛИЦ TV

Тя е Мис България 2010 и съпруга на футболиста Дарко Тасевски. Тя е Ромина Андонова и за първи път гостува в подкста “Не съм такъв човек”, където разкрива истинската си същност без преструвки и лицемерие.  Красивата Ромина говори открито за отношенията си с колегите от “На кафе”, където вече трети […]

Subscribe US Now