Ромина Тасевска: Наскоро се опитах да бъда сводница БЛИЦ TV

Тя е Мис България 2010 и съпруга на футболиста Дарко Тасевски. Тя е Ромина Андонова и за първи път гостува в подкста “Не съм такъв човек”, където разкрива истинската си същност без преструвки и лицемерие. 

Красивата Ромина говори открито за отношенията си с колегите от “На кафе”, където вече трети сезон се изявява като панелист, както и мнението й за Гала и защо никога няма да я свалят от ефир. 
 

Тя открито говори и за личния си живот, като за път път разкрива истината за плъзналия преди няколко месеца слух, че е бременна с четвърто дете. Не се срамува да признае, че е ревнива и не дава на съпруга си да се вижда с жени. 
Разговорът на водещия с Ромина минава през детската група “Бон-бон”, от която е била част, през конкурса Мис България, запознанството с Дарко, животът в Тайланд, появата на трите им деца, завръщането в България и работата в предаването на Гала. 
За първи път я виждаме толкова откровена, а животът й е толкова пъстър и интересен, че гледането на епизода с нея е задължително./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кой отказа да присъства на клетвата на принцеса Леонор

На 31 октомври принцеса Леонор навърши 18 години. За първородната дъщеря на настоящия крал на Испания Фелипе и съпругата му кралица Летисия това означаваше и да участва в тържествена церемония в испанския парламент. Там престолонаследничката се закле във вярност към конституцията на страната си. “Заклевам се да изпълнявам вярно задълженията […]

Subscribe US Now