Шефката на силиконките се потроши много лошо СНИМКА

Шефката на силиконките Мариана Маринова претърпя инцидент, заради който ще й се наложи сериозно да промени плановете си. Става въпрос за счупване на ръката по възможно най-нелепия начин.

Докато подреждала чантата си на най-високия рафт в гардероба, тунингованата брюнетка паднала, след като столъп се счупил и се потрошила, става ясно от самата нея.
Мариана Маринова: Съжалявам за силикона в дупето си, търся начин да си махна джуките БЛИЦ TV

Пред столичен седмичник Маринова споделя, че вече трета седмица ходи с ортопедична шина и е била принудена да отложи конкурса си “Мис Силикон”, плануван иначе за 15 август в Царево.
В крайна сметка от Инстаграм профила на Маринова става ясно, че конкурс все пак ще има, но през октомври и не в Царево, а във Велинград. Кастингите за него продължават, а едно от задължителните условия е момичетата да имат поне една пластична или еластична корекция./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

5 песни, с които ще запомним Шиниъд О'Конър

Никой не може да се сравни с Шиниъд О’Конър. След смъртта на ирландската певица и текстописец на 56 години преди броени дни, феновете не спират да слушат песните, които я направиха звезда. По време на кариерата си тя получава осем номинации за Грами и печели една за най-добро алтернативно музикално […]

Subscribe US Now