Жената, с която София Буш излиза след развода си

Животът на актьорите в Холивуд е доста бурен и понякога трудно можем да проследим какво се случва с тях. София Буш е добър такъв пример.
През миналото лято актрисата обяви, че се е оженила за Грант Хюс, но очевидно бракът им не е потръгнал добре, защото преди два месеца стана ясно, че са се разделили.
Буш обаче не си губи времето и веднага е започнала да излиза по срещи, като от People разбираме, че актрисата се вижда с Ашлин Харис. Или поне така твърди източник, близък до двете.
“След като бяха приятелки от години и се въртяха в едни и същи социални кръгове, София и Ашлин излязоха на първата си среща преди няколко седмици “, допълва още въпросният източник. Към момента София Буш не е била във официална връзка с жена.
Любопитното е, че футболистката подаде документи за развод преди по-малко от месец. Харис се ожени за съотборничаката си от националния отбор по футбол за жени Али Крийгър през 2019 г., като двете имат две деца. Ашлин Харис и Али Крийгър обаче са били разделени от няколко месеца и дори са живели отделно.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

За какво съжалява най-много Кортни Кокс

Кортни Кокс се опитва да бъде колкото се може по-откровена за нещата от живота, а впечатление прави, че и повечето от колегите ѝ от “Приятели” правят същото напоследък. В интервю пред списание Woman актрисата разкрива, че най-много съжалява за решението да си сложи филъри. Кокс допълва, че в индустрията се усеща натиск […]

Subscribe US Now