За какво съжалява най-много Кортни Кокс

Кортни Кокс се опитва да бъде колкото се може по-откровена за нещата от живота, а впечатление прави, че и повечето от колегите ѝ от “Приятели” правят същото напоследък.
В интервю пред списание Woman актрисата разкрива, че най-много съжалява за решението да си сложи филъри. Кокс допълва, че в индустрията се усеща натиск да изглеждаш млад, а веднъж поддадеш ли се на него, се получава ефектът на доминото – правиш грешка след грешка.
“За другите хора лицето ви очевидно се променя, но за вас самите – просто защото правите по една процедура – не е така.” Затова и днес Кортни Кокс отчита козметичните процедури, на които се е подлагала преди години, като загуба на време, пише Page Six.
Това не е първият път, в който 59-годишната актриса говори открито, че съжалява за действията си преди години. Преди няколко месеца в подкаста Gloss Angeles Кокс заяви, че наистина не е осъзнавала, че прекалява с филърите.
Но е щастлива от факта, че те могат да се премахват и вече не прибягва до тях. А и не са нанесли необратими ефекти върху начина, по който изглежда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тимъти Шаламе разкри какво изпитва към Зендая

Тимъти Шаламе е точно като нас – ако изключим звездния статус, славата, номинацията за награда Оскар и приятелка като Кайли Дженър. Но по отношение мнението му за Зендая, изразява точно това, което всички мислим и сме единодушни – актрисата е “мегавдъхновяваща”. В интервю за GQ, холивудската звезда изразява своето възхищение […]

Subscribe US Now