Новата роля на Ашли Грийн

Звездата на Ашли Грийн изгря с участието ѝ във филмите “Здрач” и въпреки че оттогава изминаха години, на актрисата сега ѝ предстои ново предизвикателство с една нова роля. Но не, не става въпрос за роля в киното.
Всъщност радостната новина на актрисата е, че е станала майка. И за разлика от досегашните си ангажименти в Холивуд, в които има натрупан опит, новата ѝ роля на майка ще ѝ е за първи път.
Щастието си Ашли Грийн сподели в Instagram профила си, където с пост разкри, че е родила бебето си. На 16 септември, петък, тя и съпругът ѝ Пол Коури, с когото са женени от юли 2018 г., обявиха, че на бял свят се е появила дъщеричката им Кингсли Рейн Коури.
“И точно така – всичко се промени. В един момент ти се появи в нашия свят и всичко останало избледня. Нищо друго няма значение. Любовта, която ни е погълнала, не може да бъде обяснена, а само усетена по най-дълбокия начин. Обичаме те толкова много, малко момиченце. Добре дошло в нашия свят”, гласи емоционалното послание в описанието на поста на Ашли Грийн.
На щастливата майка и гордият татко остава да пожелаем всеки един миг от родителството им да им носи трепети, вълнения и всякакви други само позитивни емоции, разбира се.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тита проговори за раздялата с Недко, съсипа го с тези думи ВИДЕО

Раздялата между Тита и състезателят по бойни изкуства Недко Николов е факт, но певицата не беше коментирала досега какво се е случило. Това пък засили слуховете, че наистина е станала жертва на физически тормоз от страна на гаджето си.  Тийнсензацията наруши мълчанието си и съсипа бившия си с разкрития. С няколко […]