Какво знаят Хари и Меган за Кейт

Мистерията около здравословното състояние на Кейт Мидълтън не спира да придобива нови и нови нюанси, а от кралския двор все така продължават да мълчат за истината, следвайки основното правило на покойната кралица – никога да не се оплакваш и да не се обясняваш. 
Оказва се обаче, че от информация са лишени не само обикновените хора, а и едни двама, които доскоро бяха рамо до рамо с принцесата на Уелс – принц Хари и Меган Маркъл. Оказва се, че те също са в пълно неведение какво се случва със съпругата на принц Уилям.
Когато стана ясно, че крал Чарлз е диагностициран с рак, херцогът на Съсекс бързо си хвана първия самолет за Лондон и отиде да види болния си баща. По това време Кейт Мидълтън се възстановяваше от коремната операция в дома си, но той така и не стига до там, за да се срещне с брат си, да поздрави съпругата му и да види как е. 
А сега източници, цитирани от People, твърдят, че принц Хари и Меган Маркъл са държани в пълно неведение относно здравето на принцесата на Уелс. Причината за това е, че вече никой им няма доверие и от двореца се притесняват, че всякаква информация, споделена с тях, може да стигне до медийното пространство.
Това не е особена изненада на фона на всички признания за живота си в кралския двор, които херцогът на Съсекс направи напоследък. С тях той изгуби подкрепата на роднините си и на монархията като институция и ще е нужно доста да се потруди, за да си върне тяхната вяра. И очевидно това няма да се случи точно в този труден момент, в който и крал Чарлз, и Кейт Мидълтън имат здравословни проблеми.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо най-малкият син на Майкъл Джейсън съди баба си

Биги Джексън дава баба си на съд. 22-годишният син на Майкъл Джексън, известен преди като Бланкет, е подал заявление, с което моли да бъде забранено на Катрин Джексън да използва парите от имотите на покойния крал на попа. Тя иска тези пари за финансиране на текуща съдебна битка, в която […]

Subscribe US Now