Какво мисли Наум Шопов за втория сезон на “Ергенът”

Вторият сезон на “Ергенът” вече започна и точно както в първия и сега още на старта една от дамите трябваше да се раздели с предаването.
Оттук нататък на Евгени Генчев ще му става все по-трудно в решенията, които взима, но това е част от играта. И тази година Наум Шопов ще бъде водещ на предаването, като в канала си в YouTube пусна видео, в което отговаря на въпроси, свързани с “Ергенът”, зададени му от негови последователи.
Така разбираме, че дори да не е водещ на предаването той би го гледал, защото според него много малко хора у нас не го гледат, а и се оказва, че дори той да не иска да го гледа, неговата половинка Теа Минкова е щяла. Фактите за розата и речите, които чувахме от него през първия сезон, ще са налице и през този.
И самият Наум признава, че не той ги подготвя, а сценаристите на предаването. От видеото разбираме, че през първия сезон на “Ергенът” Теа е изградила традицията да се събира с приятелки, за да гледат заедно поне един от седмичните епизоди и да си коментират.
Наум признава, че за втория сезон се е чувствал много по-уверен в ролята си на водещ, защото е знаел какво точно трябва да прави. Като например, че по време на снимките е водил разговори с Евгени, така че да му помогне да направи правилния избор.
Също така актьорът допълва, че с него се е сближил много повече и по-бързо по време на самото предаване, отколкото с Виктор от първи сезон. Наум Шопов пояснява и че двата сезона не са снимани на едно и също място в Турция.
Докато снимките на първия са протекли във Фетие, то тези на новия сезон в Бодрум. И точно както в първи сезон, участничките в “Ергенът” са без достъп до телефон и интернет, за да са напълно изолирани от външния свят. А на въпросът, който вълнува всички зрители: “Има ли нагласени скандали в предаването?”, Наум Шопов отговаря, че няма.
Според него и Теа конфронтациите са напълно неизбежни, когато на едно място, изолирани от света, са събрани 25 жени. А и водещият твърди, че не скандалите са в основата на предаването, а любовта. Наум издава и че Виктор е бил в Бодрум по време на част от снимките, загатвайки, че той все пак ще има някакво участие и във втория сезон.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежки времена за Гущерови, банка продава къщата им

Тежки парични проблеми се стовариха върху главите на Светлана и Християн Гущерови, разказват близки до двойката. Насред зима се е наложило семейството да се премести под наем в „скромен“ мезонет и да напусне баровския си дом в столичния квартал „Драгалевци“ на ул. „Кимчовец“. Имотът вече е обявен за продан от […]