Договорът за милиони, който Бруклин Бекъм загуби

В края на миналата година стана ясно, че семейство Бекъм ще продължи да бъде заможно по всички линии. Тогава Бруклин Бекъм подписа договор със Superdry.
Твърдеше се, че за да рекламира модния бранд, Бруклин ще получи един милион долара. Той дори засне артистична черно-бяла кампания за устойчиви дрехи за Superdry.
Но от Metro.co.uk разбираме, че от бранда са решили да прекратят отношенията си с най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм. Разбира се, към момента не се знае дали има някаква конкретна причина, поради която партньорството им да не продължи.
Пред сайта официален говорител на Superdry казва, че са благодарни на Бруклин за съвместната работа по популяризирането на колекция есен/зима 2021, както и за откриването на нов магазин в Лондон.
Но те ежегодно преразглеждат хората, с които работят по новите кампании, и са решили да заложат на други лица за колекцията пролет/лято. От Metro.co.uk припомнят, че за тази малко над половин година, през която Бруклин бе посланик на бранда, имаше някои противоречия.
Като например, че начинът му на живот не отговаря напълно с вижданията на Superdry. Като например, че рекламира веган обувки, но в същото време в профила му в социалните мрежи се вижда как готви пържоли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ким Кардашиян пита за името на Рапунцел

Чувайки името Рапунцел, в главите ни веднага изниква образът на красивата принцеса с безкрайно дълги коси, спускащи се от висока до небето кула. Е, в случая принцесата се оказва риалити звезда. Или по-конкретно, Ким Кардашиян, която публикува снимки в Instagram, на които ни напомня за Рапунцел, разбира се.  На кадрите се вижда […]