Нещо ужасно сполетя Филип Буков в гората! Наложи се да… ВИДЕО

Актьорът Филип Буков, който познаваме от сериалите “Откраднат живот” и “Татковци”, се опита да завърши състезанието “Обиколка на Витоша 100 км”, но получи много сериозна контузия. 

Новият секссимвол от родното кино разкри през какъв ужас е минал по време на състезанието и защо се е наложило да се откаже преди финала. 
“Смятам себе си за човек със силна воля и постоянство. Много съм отдаден по отношение на нещата, които правя и много рядко се спирам, а когато го направя, обикновено е защото не го искам достатъчно и не ме пали”, обяснява той. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Philip Bukov (@bukovphilip)

И допълва: “Смятах, че съм подготвен физически и психически, за това което предстои, чувствах се силен и уверен, но природата ме свали обратно на земята. Стартирахме в полунощ и се движехме с много добро темпо. Излизайки от гората и стъпвайки на асфалта в Кладница започнах да изпитвам болки в десния глезен. Може би някъде бях стъпил на криво, но не съм обърнал внимание. Болката се усилваше, но въпреки това продължавах, докато в един момент трудно ходех пеша. Моите приятели бяха плътно до мен и не спираха да ми дават кураж, пих обезболяващи, но нищо не помагаше. Така осъзнах, че съм достигнал предела на възможностите си в този момент. 
Благодаря им за подкрепата, за това, че до последно не искаха да ме оставят, защото уговорката беше – тръгваме четирима и завършваме четирима.
Благодаря на всички, които вярват в мен и ме подкрепиха! Поздравления на всички завършили! Те будят не уважение, а страхопочитание у мен!
Уроците са няколко: Ако нещо не те предизвиква, не те променя.  Колкото и да си силен, винаги има нещо, което може да промени посоката или темпото ти, понякога и да те спре, но никога не бива да те отказва. Независимо, че не успях да финиширам, догодина пак съм там и пак ще опитам, по-подготвен и по-уверен.
Ще се видим пак догодина!
Спортът не променя само тялото ти, спортът променя отношението ти и изгражда характера ти”, сподели той пред приятелите си в социалните мрежи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голото настроение на Славена Вътова

Преди няколко дни Славена Вътова сподели в профила си в Instagram няколко снимки, с които ни разкри подробности от рождения ден на дъщеря си Ема. Освен че става на седем, научихме и че малката е голям фен на Пипи Дългото чорапче. Тъй като Славена продължава да е една от любимките ни, имали […]

Subscribe US Now