Безкрайно дългите секси крака на Жизел Бюндхен

Краят на Седмицата на модата в Ню Йорк официално беше сложен вчера, 13 септември. По време на ежегодното събитие акцент, съвсем естествено, са тоалетите, с които знаменитостите се надпреварват да привличат внимание.
Вече видяхме няколко предизвикателни визии, включително тези на Ирина Шейк, Джулия Фокс и Блейк Лайвли. Не бихме пропуснали обаче и Жизел Бюндхен, която ни доказва, че може и вече да не е толкова активна в кариерата си на модел, но все още е част от модния свят и в крак с тенденциите.
Една от тенденциите, които от известно време вече се наблюдава и все повече знаменитости явно харесват, е носенето на облекло без долна част, било то панталон или пола. И именно така Жизел Бюндхен се е появила на събитие на марката за дънкови дрехи Frame, пише британският Vogue.
Моделът е била облечена единствено с дънково яке в размер XXL, което ѝ стои като рокля. Него е съчетала с обувки тип сабо на висок ток, за да придаде на визията още по-небрежен, но все пак стилен вид. Няма как да не отбележим обаче и изкусителните крака на Жизел Бюндхен.
Що се отнася пък до тенденцията за носенето на тоалети без панталон или пола, тя може и да звучи смела и провокативна, но като се замислим, не ни се струва много по-различна от носенето на рокля. И въпреки това за подобни визии, които несъмнено привличат погледи, се изисква доза дързост.
Така например преди седмица Ема Корин се появи във Венеция, облечена само с жилетка, долно бельо и чорапогащник. И това нейно решение едва ли е останало незабелязано.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Софи Търнър е неузнаваема

Вече от седмица знаем, че Софи Търнър и Джо Джонас се развеждат, но очакваме двамата да дадат малко повече подробности около причините за раздялата си. Въпреки тежкия личен момент, Софи и Джо продължават с работните си ангажименти с пълна сила. Той с концертите, а тя със снимките на нови проекти. Преди […]

Subscribe US Now