14 години по-късно – Шакира отново на сцената на футболен стадион

За цялата си дългогодишна кариера Шакира може да се похвали с редица значими постижения и достигането на ранга на суперзвезда. Но не си дава и миг почивка от музиката и продължава да създава парчета и да пее с голяма страст.
През март колумбийката издаде своя 12-и студиен албум Las Mujeres Ya No Lloran, който достигна номер 13 в класацията Billboard 200 и бе на второ място по продажби. Малко след представянето му певицата направи изненадващо изпълнение пред повече от 40 000 души публика на Таймс Скуеър.
Името на Шакира обаче свързваме и с изпълненията ѝ на големи световни събития като Super Bowl и Световното първенство по футбол. В момента обаче, наред с Евро 2024, се провежда и Copa Amеrica USA 2024. Освен че и двата шампионата са футболни, датите, определени за финалите им, също съвпадат – 14 юли, неделя.
Специален гост на финала ще бъде именно Шакира, която се очаква да пее на полувремето на мача на Hard Rock Stadium в Маями пред публика от около 54 000 души. Това изпълнение на певицата ще бъде и първото ѝ участие на Copa Amеrica USA 2024 изобщо в кариерата ѝ, пише Billboard.
“Шакира е необикновена южноамериканска звезда, която заслепи целия свят”, споделя президентът на спортната асоциация на CONMEBOL Алехандро Домингес в изявление.
И допълва: “Нейните песни се пеят и танцуват във всяко кътче на планетата, превръщайки нейното изкуство в глобален феномен, който прескача граници и радва милиони хора. Сигурни сме, че нейното представяне на Copa Amеrica USA 2024 ще засили посланието за страст и единство чрез спорта.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Много работа, младо гадже и никакъв контакт с децата - какво се случва с Брад Пит

Достатъчно доволен от живота ли се чувстваш, когато кариерата ти е в подем, а любовният ти живот процъфтява? Вероятно подобна мисъл се върти в главата на Брад Пит, който има с какво да се похвали напоследък. Преди часове видяхме първи трейлър на филма F1 с участието на 60-годишния актьор. Той […]

Subscribe US Now