Джулиана Гани с ново пикантно интимно признание: бебето е правено във… СНИМКИ

Джулиана Гани вече няма търпение да гушне втората си рожба, плод на любовта й с Теодор Гецов. Силиконката е в шестия месец, но фигурата й изглежда все така безупречна, защото тя внимава много какво и колко яде.

Гани и новият й любим обявиха преди почти месец, че ще стават родители. А ето, че тунингованата блондинка става все по-щедра откъм публични и все по-интимни признания, които до момента бяха тайна.
Джулиана Гани пак скочи брутално на бившия си, този път призна… СНИМКА

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Двамата с Теодор се запознават в столично заведение. Полицаят така се впечатлил от красотата на силиконката, че загубил ума и дума, въпреки че бил в дългогодишна връзка.
Джулиана Гани издаде пола на бебето и как не качва килограми по време на бременността СНИМКИ
Наскоро Джулиана Гани направи парти за разкриване на пола на второто си дете в тв ефир и както вече стана ясно, очаква отново момченце. И докато първородният й син Давид е правен в Бали, братчето му също не пада по-долу по екзотика, защото е заченат по време на почивката на родителите си в Египет./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от VENETA (@venetamusic)

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Кортни Кардашиян спи с дъщеря си

През пролетта Кортни Кардашиян разкри, че тя и любимият ѝ Травис Баркър планират да увеличат своето семейство. “Травис и аз искаме да имаме бебе”, каза тя тогава. Кортни всъщност вече е горда майка на три деца – от бившата си половинка Скот Дисик. И въпреки работните си ангажименти риалити звездата намира време […]