Коя е Ана Калинская – новото гадже на Яник Синер

В началото на седмицата официално разбрахме, че в света на тениса има нова двойка. Самият Яник Синер след първия си мач на Roland-Garros потвърди, че излиза с тенисистката Ана Калинская.
Очевидно нещата между двамата са сериозни, защото Калинская изгледа от трибуните първия мач на Синер от турнира, а той, от своя страна, ѝ върна жеста.
По принцип 22-годишният италианец не обича много да говори за личния си живот, затова едва ли ще разберем много за връзката му с 25-годишната рускиня.
За Синер се знае, че преди Ана Калинская е излизал с италианския модел Мария Брачини, но не знаем кога е приключила връзката им. Колкото до руската тенисистка, последната ѝ известна връзка е с друг тенисист – Ник Кириос.
Тяхната връзка приключва през 2020 г., но причина за раздялата така и не е обявена. В момента Ана Калинская е под номер 25 в света при жените и се намира в най-добрата си форма. През януари тя достигна до четвъртфиналите на Australian Open, където Яник Синер стана шампион.
За момента обаче рускинята все още не е успяла да спечели турнир от WTA. Въпреки това е натрупала над 3 милиона долара от наградни фондове.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Голямо облекчение" - как върви лечението на Кейт Мидълтън

Къде е Кейт и как върви лечението й? Едва ли в последните месеци има по-актуален въпрос за кралското семейство от този. Разбира се, той провокира и редица спекулации какво се случва с принцесата, от какво точно е болна и кога ще се върне на работа. “Голямо облекчение е, че тя […]

Subscribe US Now