Илон Мъск срещу Марк Зукърбърг – сблъсък все по-близо до реалността

В началото на лятото съревнованието между двама от най-богатите и успешни мъже в света, Илон Мъск и Марк Зукърбърг, ескалира до неочаквано ниво. През юни те се съгласиха, че ще премерят сили един срещу друг с бой в клетка. Миналият месец пък залозите се вдигнаха още повече, когато Марк Зукърбърг реши да пусне конкурент на Twitter, наречен Threads.
Въпреки че новата социалната мрежа далеч не се оказа толкова успешна, колкото създателят ѝ се надяваше, той изтъкна пред Мъск, че именно тя е по-надеждната платформа, в която всъщност могат да се събират пари за благотворителност.
В пост Марк Зукърбърг бе предложил датата на дуела им да бъде на 26 август, но собственикът на Twitter така и не я потвърди.
Илон Мъск обаче наруши мълчанието си вчера, 6 август, когато публикува в социалната си мрежа, че вдига тежести през целия ден, за да се подготви за битката. Той изтъкна още, че мачът ще бъде предаван по X (преди Twitter) и всички приходи ще отидат за благотворителност, пише CNN.
В поста си обаче собственикът на Tesla и Space X не дава никакви други подробности, включително и за датата на събитието, което иначе задава очакванията да бъде зрелищно.
И все пак, предвид че и Илон Мъск, и Марк Зукърбърг се подготвят стабилно физически за съревнованието помежду си, очакваме скоро да има ново развитие по неговата организация.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайните партита на Пике (без Шакира, разбира се)

Разводът между Жерар Пике и Шакира се оказа не само неочакван, но и много проблемен. Най-вече заради не особено приятелския начин, по който двамата се разделиха. Футболистът веднага започна нова връзка, докато около изпълнителката все още има много неизвестни, макар да бе свързвана с редица известни мъже. Но около вече приключилият […]

Subscribe US Now