Джейсън Момоа отново остана без дрехи

Само преди няколко седмици ние и всички фенове на Джейсън Момоа останахме доста приятно изненадани от един негов “тоалет”.
Става дума за избора на дрехи (или по-точно отсъствието на такива) на актьора по време на риболов с приятели. Тогава видяхме Момоа почти чисто гол само със странна препаска, която не покриваше много добре задните му части.
И който си мисли, че Джейсън Момоа по някаква случайност е решил да покаже толкова голяма част от тялото си. E, актьорът отново показа най-доброто от себе си, но този път в шоуто на Джими Кимъл.
Момоа реши да съблече дрехите си, за да остане само по… хавайско мало. И да, гледката е все толкова впечатляваща, колкото и във видеото от миналия месец. Но този път актьорът дава малко повече разяснения относно избора си на дрехи.
Пред Кимъл казва, че се подготвя за ролята си в Chief of War за Apple TV+. Действието в сериала ще се развива в Хавай през 18-ти век и именно малото тогава е било изборът на хората за облекло. И за да влезе в образа и свикне с него, Джейсън Момоа е решил да носи хавайското мало по-често, а не само на снимачната площадка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голям обрат в живота на Биляна Гавазова!

Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща на малкия екран, поне засега. Тя е решила да върти собствен бизнес, като за целта бившата водеща на сутрешния блок на bTV се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар, твърдят запознати.  Най-накрая станаха ясни проектите, върху […]

Subscribe US Now