Да си провалиш брака заради забежка с колежка

Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг са женени от 2010 г. и имат едно дете. Ейми Робах пък е омъжена за актьора Андрю Шу. И въпреки че са семейни, това не пречи на колегите Холмс и Робах да заформят любовен романс помежду си.
Само преди месец се разбра публично за връзката на двамата водещи на предаването GMA3 по американската телевизия ABC News. От Daily Mail публикуваха снимки и видеоклипове, на които се вижда, че Ти Джей Холмс и Ейми Робах са били заедно на бар, след това са се качили в кола и са стигнали до вила в гориста местност, където са прекарали известно време заедно.
Въпреки че общи колеги и на двамата не са потвърдили връзката им, то според източник на E! News тя определено е факт.
Междувременно стана ясно, че Андрю Шу, половинката на Ейми Робах, е премахнал всички нейни снимки (с изключение само на една) от Instagram профила си.
Новата телевизионна двойка на Америка обаче явно е във вихъра на любовта си. На 26 декември Ти Джей Холмс и Ейми Робах са били забелязани да пристигат заедно в Атланта. На снимки дори се забелязва как той прегръща половинката си, докато пренася багажа им през летището.
Вече към днешна дата сагата има нов развой на събитията. А именно – Ти Джей Холмс официално се развежда със съпругата си Мерили Фийбиг след почти 13-годишен брак, пише E! News.
Преди две години, когато отпразнуваха 10-ата годишнина от брака си, Холмс сподели за щастливото събитие с пост в Instagram, в който благодари за “изяществото и търпението” на жена си.
“Преди 10 години Мерили Фейбиг се омъжи за мен”, пише той. И продължава с прочувственото: “Ако ми даде още 10 седмици, трябва да се смятам за късметлия.”
Е, оттогава може и да са минали няколко пъти по десет седмици, но вече стана ясно, че бракът на Ти Джей Холмс и Мерили Фийбиг най-вероятно няма да продължи дори още и един ден.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Азис бере душа в болница часове преди Нова година СНИМКА

Остават броени часове до настъпването на Новата година и приготовленията във всеки дом текат с пълна сила. Не на такъв късмет се радва Краля на фолка Азис, който е настанен в болница.  Появи се шокираща и доста притеснителна снимка на изпълнителя на “Мотел”, направена му в болницата, където е с […]

Subscribe US Now