Каза ли Виктория Бекъм “да” на Spice Girls

От няколко години Spice Girls се опитват да се съберат, но става така, че петте момичета все не могат да застанат на една сцена. Основната причина е, че Виктория Бекъм обикновено се дърпа. Бившата певица вече е успешен дизайнер и е фокусирала всичките си сили и старание в тази област. 
Според Мел Би обаче бившата й колежка този път ще се присъедини отново към Spice Girls за мистериозен проект. 47-годишната певица твърди, че има вълнуващо съобщение в процес на подготовка за момичешката група, но все още мълчи за подробностите.
Тя обаче обещава, че “всичките пет момичета”, включително Мел Си, Ема Бънтън, Гери Халиуел и Виктория Бекъм ще се обединят професионално за първи път от 11 години.
Последният път, когато Spice Girls се събраха отново, беше за емблематично изпълнение на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 г.
През 2019 г. групата се отправи на турне в Обединеното кралство, но модната дизайнерка Виктория, предпочете да не се присъедини, твърдейки, че е твърде заета с марката си за дрехи.
“Какво точно подготвяме, не мога да кажа сега, защото тъкмо завършваме усъвършенстването на това, което ще правим заедно, всичките пет момичета, но това ще бъде нещо, което феновете наистина ще харесат.”
На въпроса как момичетата са убедили Posh Spice да се присъедини отново, Мел Би казва, че не е било да я убеждават, тъй като те “винаги са били в контакт”.
“Ние винаги сме били в прекрасни отношения. Имаме си група в Whats App и си пишем постоянно. Виктория просто беше наистина заета модния си бранд, да подкрепя Дейвид в неговите бизнес начинания и кариерата му, а освен това има и куп деца. Просто трябваше да намерим точното време и успяхме да го направим, така че очаквайте официално съобщение доста скоро.”
Според Daily Mail Виктория е готова да се присъедини отново към Spice Girls за водещо изпълнение в Гластънбъри това лято. Дали Мел Би говори за това, предстои да разберем съвсем скоро. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето го новото пиленце на Милко Калайджиев ВИДЕО

Милко Калайджиев не се е отказал в опитите си да търси нови таланти за музикалната сцена. Мустакът на републиката се слави с това, че е открил едни от най-големите имена във фолка, сред които са Галена, Преслава, Анелия и Джена.  Сега на хоризонта се появява още едно красиво пиленце, което […]