Анелия проговори за новия си мъж! Направи най-милото, на което е способна ВИДЕО

Анелия посвети специална песен на мъжа до себе си. Сингълът „Любо(в)“ излезе преди броени дни и вече се радва на вниманието на меломаните.

„Песента е посветена на моя любим мъж Любомир, с когото от година и половина сме заедно. След толкова години за първи път допуснах мъж дълбоко в сърцето си. Мелодията е много хубава, а текста написахме заедно с Петя Радева“ – сподели Анелия пред Петя Дикова в “Тази събота и неделя”.
Попфолк звездата вплита личния си живот в текста на песента и не крие, че е влюбена.
Очевидци се жалват от щерката на Анелия, която не може да…
„Това е много специална песен. Обикновено не говоря за личния си живот, но тук има послание, все пак песента носи неговото име – Любо(в). Хубаво е хората да са влюбени, любовта е голяма муза. Душите ни се докоснаха. Любо е специален – след бащата на детето ми, това е мъжът, когото допуснах до себе си. Аз трудно се доверявам“ – казва попфолк звездата.

Откровено признава колко много й е липсвало да споделя с някого.
„Душата ми имаше нужда да споделям. В последните нови години например всички се радват на празника, а аз се обръщах настрани и сълзичките ми падаха. Бях се затворила в себе си, не бях готова да се доверя“ – разкрива още тя.
Анелия обяснява и каква е като човек, като подчертава: „Жената е родена да бъде обгрижвана, а не да сме ледени кралици. Всъщност аз съм много мека като човек… Душата израства през болката“.
Не се приема насериозно. Постигнала е успехите си с много труд и дисциплина, защото прави това, което може.
За дъщеря си Ивон тя сподели, че в момента търси своя път: „Готвят се интересни неща около нея, балансирана и щастлива е, но няма да издавам повече, защото тя не обича да говоря за нея“.
След 20 години на сцената Анелия призна, че е по-осъзната, научила се е да поставя граници и да обича повече себе си. „Работата ми е хоби. Правете това, което обичате“ – призова певицата./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Вълнуващи седмици за Хари и Меган

Принц Хари успя да уважи големия ден на баща си и да присъства на коронацията. Тъй като тя съвпадаше с рождения ден на сина му обаче, принцът летя обратно за САЩ същия ден и така беше част и от партито на Арчи. Четвъртият рожден ден на принц Арчи на 6 […]

Subscribe US Now