Шакира и Пике окончателно скъсват с миналото

Вече мина доста време от раздялата между Шакира и Жерар Пике, но драмата между тях сякаш така и не може да отмине.
Изглежда обаче, че изпълнителката и футболистът най-сетне са решили да продължат напред и да сведат до минимум нещата, за които могат да възникнат спорове. Едно от тях са общите им имоти в Испания.
От Hola разбираме, че Шакира и Пике са взели решението да продадат всичко, което ги свързва. Един от най-забележителните имоти е имение, което се простира на 3800 квадратни метра площ.  
То се намира в Барселона, разбира се, разполага с басейн и тенис корт и не е изненада, че двамата са живели там заедно със синовете си Саша и Милан. Втората къща има по-скоро сантиментална стойност за Шакира и Жерар Пике, защото са искали да я реновират по свой вкус.
Заради разпада в отношенията им обаче въпросната реновация така и не е била завършена, пише Hola. Според La Vanguardia, бащата на Пике – Хуан, се занимава с поддържането на имотите, което също досега е създавало пречки, защото колумбийската изпълнителка не е имала добри отношения и с него. 
В крайна сметка, двете страни са се разбрали да продадат възможно най-бързо имотите, които ги свързват, за да започнат на чисто. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елизабет Хърли с нова провокативна визия

На 58 Елизабет Хърли продължава да изглежда зашеметяващо и едва ли има някой от нейните почти 3 милиона последователи в Instagram, които с нетърпение да не очакват нова порция снимки по бански. Този път обаче актрисата и модел позира облечена. Затова пък носи прилепнала по тялото ярко розова рокля, а […]

Subscribe US Now