Съвършена майка ли е Анджелина Джоли

Въпреки всички съдебни проблеми, които има с Брад Пит, Анджелина Джоли прави всичко по силите си, за да може децата им да са щастливи. След като записа и изпрати Захара в престижния колеж Spelman, тя посвети време на една от по-малките си дъщери.
47-годишната актриса заведе 14-годишната Вивиан на специално събитие във Филаделфия.
Момичето е голям фен на мюзикъла Dear Evan Hansen, който в момента има турне из цяла Америка. След като остава много доволна от представлението в Лос Анджелис, сега Вивиан е заведена от майка си и на това във Филаделфия.
Според информацията на People двете са се държали много приятелски с актьорския състав на мюзикъла, като са похвалили няколко пъти актьора в главната роля Антъни Норман. Тримата дори си правят обща снимка, която е качена в официалния профил на Dear Evan Hansen.
Миналата седмица Джоли беше забелязана с близнака на Вивиан Нокс в студиата на Universal в Лос Анджелис. Предишният месец пък Анджелина и 16-годишната Шайло бяха на концерта на Maneskin в Рим. Явно актрисата е истински отдадена на децата си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новият на Златка Райкова гази яко закона ВИДЕО

Собствениците на скъпи возила не са изключение от правилото, въпреки че си придават такъв вид. А това да спазват законите ще е по-скоро голяма изненада, отколкото нещо очаквано. Поредното потвърждение за това е новият приятел на Златка Райкова – Карен Хачанов, който наскоро се похвали с култови изпълнения зад волана. […]

Subscribe US Now