Мирела след “Фермата” пред БЛИЦ: Приключих с риалити форматите и няма да ставам инфлуенсърка! СНИМКИ

Мирела напусна “Фермата”, но “Фермата” й даде много повече от обикновена игра с възможност за спечелване на голяма награда. Нещо повече – не наградата е тази, която я провокира да участва.

27-годишната чаровна бургазлийка, неслучайно определяна от мнозина като “най-позитивния участник този сезон”, споделя нещо много лично и интересно за себе си. Прави го пред БЛИЦ в откровен разговор, изпълнен с много усмивки.
 
– Мирела, с каква емоция излезе от “Фермата”?
– Излязох с доста позитивна емоция. Влязох във “Фермата”, за да изживея емоции, които няма как да изпитам в реалния живот. Щастлива съм, че излязох, но не защото съм си тръгнала от “Фермата”, а защото съм положително заредена от цялото преживяване. Беше едно голямо приключение.

– Имаше ли нещо, което успя да те разочарова?
– Не, нямам нито една негативна емоция. Единственото, което бих откроила в тази посока, е раздялата с някои от участниците от нашия отбор, с които станах близка. С тези хора прекарах много повече време, отколкото с всеки друг в реалния си живот. Негативното в случая за мен е, че ми е мъчно за тях, иначе съм изцяло с положителни впечатления.
– Сълзите накрая, когато излизаше от “Фермата”, от радост или от тъга бяха?
– Тръгнах си с тъга, но не защото си тръгвам от предаването, това е една игра. Аз наистина не влязох в нея, за да спечеля 100 000 лв. Най-вероятно повечето хора така си казват, влизайки във “Фермата”, но не и аз. Влязох с чисто емоционални мотиви, а не с подбуда за наградата.
Изпитах тъга, не защото това беше края на възможността да спечеля въпросните 100 000 лв., а защото ми се искаше още да продължи тази емоция. Плаках от радост. По време на дуела ме подкрепяха и двата отбора – почувствах изключително уважение и феърплей. Видях се като в огледало в техните очи и ми стана наистина много мило.

– Успя ли да си изпълниш целта във “Фермата”? Доколкото знам тя е свързана с психическо отърсване от нещо в реалния ти живот…
– Да, успях изцяло. Това, което се случва в реалния живот, няма нищо общо със случващото се във “Фермата” и точно затова влязох. В ежедневието си всеки мисли за много битови неща, за пари, забързано е всичко, а в стопанството е друга реалност. Зрителите, които гледат отстрани, не могат дори да си представят за каква емоция става дума. Определено успях да постигна целта си – да намеря баланс в себе си, за който се боря от много години. Успокоих се вътрешно.
– Кое ти е пречело да стигнеш до този баланс в живота?
– Много съм експресивна. В реалния си живот съм много избухлива, затова си мислех и, че във “Фермата” вероятно ще влизам в много конфликти, защото наистина не мога да си държа езика зад зъбите. Често избухвам, например, на работното си място, и имах нужда да потисна тези качества, тези свръх емоции. Да се науча да броя до 10, да анализирам повече ситуациите, хората, а не да прибързвам и да вадя заключения, без да съм помислила.

– Борбата с емоциите, всъщност, е една от най-трудните, но пък и малцина си признават, че я водят, като теб. Казваш, че си си патила заради това, че не можеш да си държиш езика зад зъбите. Какво ти се е налагало да понасяш?
– Доста съм си патила, да. На никой не му харесва да чува критика за себе си. Често, без да съм преценила докрай ситуацията, си изкарвам яда върху някой от близките си или пък от колегите. Това не е правилно, не трябва да се случва по този начин. Говоря дори и за най-елементарни ситуации, в които даден човек може и да не е виновен, но аз съм избързала да си извадя погрешки заключения. Наранявала съм и са ме наранявали. Благодарение на “Фермата” може би успях да се науча да съм по-търпелива, по-анализираща.
Самият факт, че влизайки във формата, си наясно, че ще срещнеш различни хора и характери, че ще трябва да се адаптираш към ситуацията, те провокира да приемаш по-леко нещата.
– Близките ти успяха ли да усетят тази промяна в теб сега, за която говориш, че се е случила след излизането ти от “Фермата”?
– Да, по отношение на поведението ми. Те си мислеха, че във “Фермата” ще правя някакви скандали, че ще бъда постоянно в центъра на събитията. Определено са се изненадали, че не се случи така. Оценяват участието ми много положително. Засега не съм срещнала упрек от близкото си обкръжение, даже напротив, доволни са много, дори и от битката, в която паднах.

– Преди влизането си във “Фермата” се описваш така: „Аз съм слънце, огън и пожар!“ А ако трябва сега да се представиш, на кои думи ще заложиш?
– О, аз отново съм си слънце, само че вече съм по-спокойна и много позитивна. Ето така! (усмихва се)
– На кого стискаш палци за финала?
– Евгени беше моят фаворит за спечелване на формата. Но нека най-добрият и най-достойният да победи. В това предаване трябва да дадем истински пример на хората.
– И за финал – какво следва оттук нататък за теб?
– Определено приключих с риалити форматите (смее се). “Фермата” е една голяма емоция, която ще запазя само за себе си и между другото, това участие е първото нещо, което правя за себе си от доста време насам. Сега живота за мен продължава, играта приключи. Инфлуенсърка нямам намерение да ставам (смее се), ще си се върна към нормалния начин на живот./show.blitz.bg
Интервю на Анелия ПОПОВА

Източник: blitz.bg
Next Post

Бритни Грайнър, потвърдена присъда

Източник: blitz.bg