Когато Григор Димитров и Мадалина Геня захвърлят дрехи и задръжки

Вчера, 16 май, Григор Димитров отпразнува своя 32-и рожден ден. Снимките, които сподели обаче, оставиха феновете да се чудят какво се случва с личния му живот. От няколко седмици се говори, че родният тенисист има връзка с румънската актриса и модел Мадалина Геня, най-известна с ролята си на София Лорен във филма House of Gucci.
След като въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, вчера в профила и на Григор, и на Мадалина видяхме едни доста провокативни и секси снимки. Кадри, които, минути след като бяха публикувани, изчезнаха толкова мистериозно, както се и появиха.
Въпреки това успяхме да запазим някои от тях, които ни показват Григор Димитров гол до кръста с леко свалени панталони, от които се вижда татуировка на ангелски криле, която се спуска към мъжкото му достойнство.
И това далеч не е всичко, защото със също толкова дръзко изглежда и Мадалина Геня, която пък позира по бельо. Не може да се отрече, че снимките разбуниха духовете сред феновете им за краткото време, което “живяха” в профилите им в социалните мрежи. Особено предвид надписа: “Очаквайте скоро”.
Малко след това в сторита в социалните мрежи Мадалина Геня се похвали, че е рекламно лице на марката за бельо и бански костюми Yamamay, което ни навежда на мисълта, че въпросните горещи кадри с Григор Димитров може би се отнасят за тяхна обща рекламна кампания. Разбира се, все още всичко е само въпрос на догадки, но сме сигурни, че скоро ще разберем. 
Що се отнася до Григор Димитров, след като изтри снимките с Мадалина от профила си, той сподели други кадри в стори в Instagram. В тях показва как е отбелязал рождения си ден, а именно в компанията на художничката Самар Джашан Сатамиан, която също се спрягаше за негова половинка преди време.
Гришо доста често започна да се появява в публикациите на Самар. Художничката от йорданско-палестински произход дори качи снимки, на които е с Григор и му подарява портрет на самия него. По всичко личи, че той е в близки отношения не само с нея, но и с цялото ѝ семейство, което ясно се вижда от споделените снимки на българския тенисист. А какви са отношенията му в Мадалин Геня, тепърва предстои да разберем. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Валентин Велчев на бис в Паскалевец СНИМКИ

125 г. от основаването си отбеляза Народното читалище „Орач 1898“ във великотърновското село Паскалевец, едно от най-старите в региона. Кметът Мирослав Димитров, който е и председател на настоятелството, покани за празничния концерт младия певец Валентин Велчев. Лауреатът от „Пирин Фолк“ гостува за първи път там миналата година и хората са […]

Subscribe US Now